Marylizious

Ja, ik wil met je trouwen!

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand, Lizette Welgraven uit Wageningen.

Samen kijken jullie uit naar de dag waarop jullie het stralende bruidspaar zijn. Jullie zijn al druk bezig alles tot in de puntjes voor te bereiden. Want alles moet natuurlijk perfect zijn. Hoogtepunt is natuurlijk dat jullie volmondig “ja” tegen elkaar kunnen zeggen.

Als trouwambtenaar wil ik er natuurlijk voor zorgen dat jullie huwelijksvoltrekking uniek en persoonlijk wordt.

Wat is een BABS?

Een BABS is een beëdigd trouwambtenaar die tevens benoemd is door een gemeente. Een BABS neemt de tijd om naar jullie uniek verhaal te luisteren en zorgt ervoor dat  jullie huwelijksceremonie bijzonder en persoonlijk wordt.

Trouwen is tegenwoordig op vele plaatsen mogelijk en je eigen trouwambtenaar meenemen ook. Steeds meer gemeenten hebben verrassende locaties waar getrouwd mag worden. Tevens is het mogelijk om die ene speciale plek, waar jullie elkaar de eerste kus gaven of jullie eerst vakantie samen, als tijdelijk huis van de gemeente te laten aanwijzen. Op die manier kan je op die plek trouwen waar jullie je het meest mee verbonden voelen. Dit geeft een bijzondere dimensie aan die speciale dag. Door ook voor een eigen trouwambtenaar te kiezen kan je op geheel eigen wijze elkaar het JA-woord geven.

Helaas zijn er ook nog wel gemeenten die niet toestaan dat je zelf de trouwambtenaar meeneemt. In dit geval is er de mogelijkheid om de ambtenaar van de gemeente het officiële gedeelte te laten verzorgen en het persoonlijke gedeelte door mij te laten verzorgen.​

Omdat jullie mij als ‘eigen’ trouwambtenaar hebben gekozen, moet de gemeente waar jullie trouwen mij voor jullie huwelijk voor één dag benoemen. Deze formaliteit neem ik jullie uit handen! Hier kunnen wel extra kosten aan verbonden zijn, omdat sommige gemeenten hier kosten voor in rekening brengen. Om een beeld te hebben van deze mogelijke extra kosten, adviseer ik dit na te vragen als jullie de melding van voorgenomen huwelijk (voorheen ‘ondertrouw’) hebben gedaan!

Werkwijze:

Een vrijblijvende kennismaking is de eerste stap. Daarna kunnen jullie tenslotte pas echt zeggen of ik jullie trouwambtenaar mag zijn. Voor die eerste kennismaking kom ik graag bij het bruidspaar op bezoek. In dat gesprek vertel ik jullie graag alles wat je wil en moet weten.

Het benaderen van dierbaren om het bruidspaar heen zorgt voor interactie en betrokkenheid. Dat maakt de ceremonie bijzonder en nog persoonlijker!

Als jullie daarna besluiten dat ik jullie mag trouwen bevestig ik de afspraak schriftelijk en volgt er een aanbetaling. Ik kom ongeveer 6 weken voor jullie huwelijksdag bij jullie thuis. We hebben dan een uitgebreider gesprek met elkaar, zo krijg ik een goede indruk van jullie leven samen. Met jullie wensen/eisen en mijn ervaring kunnen we de huwelijksvoltrekking invulling geven. We bepalen dan het draaiboekje van de ceremonie. In de 6 weken tot het huwelijk krijgen jullie ‘huiswerk’ van mij en benader ik graag dierbaren om jullie heen. Van hen hoor ik graag  bijzonderheden over jullie te zodat ik dit in de speech kan verwerken. Dit zorgt ervoor dat ik jullie echt een beetje leer kennen. Het contact met enkele mensen die jullie lief zijn zorgt ervoor dat ik hen kan betrekken bij het verhaal.

Op de trouwdag ben ik ongeveer een uur van te voren op de trouw locatie aanwezig en verzorg ik jullie trouwceremonie, welke meestal zo’n 50 minuten duurt. Heel vaak mag ik aansluitend ook mee toosten op jullie geluk en daarna vertrek ik meestal ongemerkt.

Wat is de vergoeding?

Mijn fee is € 695,- dat is incl. 21% BTW en exclusief reiskosten. Mijn vergoeding is wel exclusief gemeentelijke leges!

Voor meer informatie hierover mail of bel me gerust. Ook voor aanvragen in het buitenland is het goed de mogelijkheden, voorwaarden en vergoeding even goed met elkaar door te nemen. Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website: https://trouwambtenaar-wageningen.nl/

Si, si, me casaré contigo -trouwen in Tenerife

Trouwen op een prachtig eiland waar bijna altijd de zon schijnt. Dat kan in Tenerife. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op. Ik ken het eiland als mijn broekzak en spreek ik de Spaanse taal vloeiend Ik heb inmiddels vele contacten gelegd en kan jullie tegen aantrekkelijke prijzen locaties aanbieden. Voor het trouwen op Tenerife hanteer ik dezelfde vergoeding als Nederland. Maar dit bedrag is exclusief vliegticket, accommodatie halfpension en overige kosten zoals gemeentelijke kosten. Binnenkort volgt meer informatie over trouwen op Tenerife.

Getting married on a beautiful island where the sun is always shining.  Please contact me for the possibilities to get married in Tenerife. I know the island like the back of my hand and I speak fluently Spanish. I have made many contacts and can offer you locations at attractive prices. For getting married in Tenerife I use the same fee as the Netherlands. But this amount does not include the airline tickets, accommodation half board and other costs such as municipal costs. More information about getting married in Tenerife will follow soon.

Casarse en una hermosa isla donde casi siempre brilla el sol.  Esto se puede en Tenerife. Por favor, póngase en contacto conmigo para las posibilidades. Conozco la isla como la palma de mi mano y hablo el idioma español con fluidez, he hecho muchos contactos y puedo ofrecerte ubicaciones a precios atractivos. Para casarme en Tenerife utilizo la misma tarifa que en Holanda. Pero esta cantidad no incluye el billete de avión, el alojamiento en media pensión y otros gastos como los gastos municipales. Próximamente habrá más información sobre cómo casarse en Tenerife.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00